Contact

Contactpersonen
Bestuursleden:  Selli de Lannoy, Laura Tibben, Marieke Overmeer en Joost van den Heuvel Rijnders.

Begeleiders

Joost van den Heuvel Rijnders: 
joost@inzichtmeditatie.com
(06-11318224)

Laura Tibben: lauratibben@gmail.com

Geldzaken
Stichting Inzichteditatie Twente NL 44 TRIO 0379 2849 60 Kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname. Voor minder draagkrachtigen zijn er regelingen te treffen.

Neem contact op met de penningmeester van SIT: Laura Tibben: (lauratibben@gmail.com)

 

Ethisch drieluik & Vertrouwenspersoon
Onze sangha onderschrijft het ethisch drieluik zoals vastgelegd door de Stichting Inzicht Meditatie (zie www.simsara.nl/ethisch -drieluik) Gedragsregels zoals daarin vastgelegd worden door alle bestuursleden en begeleiders nagevolgd.

Huurders
Onze mooie ruimte is te huur voor aanverwante groepen (mindfulness, yoga, enz.). De ruimte bestaat uit een hal met garderobe, een ontvangstruimte met keuken en een lange tafel met stoelen en een zitje, een meditatiezaal met matjes, kussen en bankjes. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Joost: joost@inzichtmeditatie.com

Locaties

Enschede

Lijsterstraat 11

Deze locatie maakt deel uit van Het Kompas, een voormalig wijkcentrum in de wijk Debbenbroek ten noorden van het centrum van Enschede. Bij de bordjes van alle huurders rij je de parkeerplaats op. Je kan gratis parkeren op de grote parkeerplaats, de ruimte van SIT vind je uiterst links voor het pand. Bij de fietsenstalling kan je door het stalen poortje lopen en de ingang vind je dan vervolgens links in de hoek bij de rode deur.

Denekamp

Huize Elizabeth, Gravenallee 11, 7591 PE Denekamp, tel. 0541-358446

Huize Elizabeth is een bezinnings- en ontmoetingscentrum van de zusters Franciscanessen midden in het Twentse landschap en dus zeer geschikt voor weekretraites.

Enschede

Enschede, Stroinksbleekweg 18

Denekamp

Huize Elizabeth, Gravenalee 11

Contact

Voor meer informatie en opgave kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer 053-4785970 / 06-11318224

Of vul het contact formulier in