Locaties

Enschede, Stroinksbleekweg 18
Deze locatie vindt u op de kruising van de Stroinksbleekweg en Doctor van Damstraat.
Dit voormalige fabriekspand werd in 1915 gebouwd en is gesitueerd in de levendige wijk Roombeek.
De wijk Roombeek is gelegen ten noorden van het centrum van Enschede. Roombeek is goed bereikbaar via de snelwegen A35 en de A1 en met het openbaar vervoer (halte/station: Hulsmaatstraat op 166 m). Er zijn ruime parkeervoorzieningen in de directe nabijheid.

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

 

Voor degene die van buiten Enschede komt:

Komende vanaf richting Deventer:

Voeg in op de A1 richting Almelo/Hengelo. Neem afslag knooppunt Azelo en voeg in op de A1/A35/E30 richting Enschede/Hengelo/Osnabrück. Ga verder op de A1/E30. Neem afslag 33 Oldenzaal-Zuid richting Enschede. Sla rechtsaf naar de Enschedesestraat N733, ga verder op de N733. Sla rechtsaf
naar de Potsweg, weg vervolgen naar Hulsmaatstraat, sla linksaf naar de Stroinksbleekweg, u vindt het TOM Opleidingscentrum links… (kruising Stroinksbleekweg en Doctor van Damstraat)

Komende vanaf richting Osnabrück:

Voeg in op de A30 via de oprit richting Amsterdam/Bremen/Dortmund. U gaat Nederland binnen.
Weg vervolgen naar A1, neem afslag 33 Oldenzaal-Zuid, richting Enschede. Sla rechtsaf naar de Enschedesestraat N733, ga verder op de N733. Sla rechtsaf naar de Potsweg, weg vervolgen naar Hulsmaatstraat, sla linksaf naar de Stroinksbleekweg, u vindt het TOM Opleidingscentrum links… (kruising Stroinksbleekweg en Doctor van Damstraat)

Denekamp (Ov), Huize Elizabeth
Huize Elizabeth, Gravenallee 11, 7591 PE Denekamp, tel. 0541-358446

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Huize Elizabeth is een bezinnings- en ontmoetingscentrum van de zusters Franciscanessen midden in het Twentse landschap en dus zeer geschikt voor weekretraites.

 

Contactinformatie

Voor meer informatie en opgave

Joost van den Heuvel Rijnders
tel. 053-4785970 / 06-11318224
inzichtmeditatie@outlook.com