Agenda

2020

 

Samen mediteren begint met het scheppen van veiligheid. Door goed voor jezelf te zorgen, zorgen we ook goed voor elkaar. Om die reden hebben we een onderstaande protocol gemaakt. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit is een momentopname en een vertaling van de huidige regels van de overheid. Die kunnen weer veranderen. Per meditatiesessie kunnen negen deelnemers meedoen. Er is geen vrije inloop mogelijk, per meditatiesessie dien je je dus aan te melden via de link uit de agenda. Lees ook om die reden onderstaande voorwaarden goed door. Dank voor je medewerking en heel graag tot ziens!

Je kan alleen deelnemen aan een meditatiebijeenkomst indien je:

  • je hiervoor hebt aangemeld via de link uit de agenda en een bevestiging van Thea hebt ontvangen dat er een plek voor je is.
  • het is belangrijk om je bijtijds af te melden wanneer je een keer niet mee kunt doen, maar wel hebt aangemeld. Iemand anders kan dan eventueel jouw plaats innemen;
  • je beide onderstaande vragen met een nee kan beantwoorden:
  1. Heb jij of heeft iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad.
  2. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, (neus)verkoudheid, niezen,
        keelpijn, smaak- en reukverlies, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
  • je constructief opstelt t.a.v. het protocol zoals we dat buiten bij de ingang voorafgaand aan de sessie aan je zullen voorleggen. Indien tijdens de sessie coronasymptomen opkomen zijn wij verplicht je weg te sturen.
  • je op tijd bent, de deur gaat om 19.30 op slot. Gelieve rond 19.15 komen.
  • je akkoord gaat met de meldplicht: Door deel te nemen aan een activiteit van SIT ben je verplicht om, indien bij jou binnen 2 weken nadat je bij SIT geweest bent COVID-19 wordt vastgesteld, dit bij ons te melden. Wij zijn op onze beurt verplicht om dit aan alle andere deelnemers die hier geweest zijn ook te melden.

Heb je algemene vragen over de organisatie van deze avonden? Mail Thea.

 

2 september: Starten Leren Mediteren, 6 x op woensdagavond, van 19.30-21.30, o.l.v. Nellie Tankink. Andere data zijn: 9/9, 16/9, 23/9, 30/9 en 7/10. Kijk bij het Cursusaanbod voor meer info. 

19 juli: Meditatieochtend, met begeleiding van Nellie, van 10.00 – 12.00. Thema: Vrijheid geven aan de ervaringen. Er is dus geen vrije inloop. We hanteren dezelfde procedure als bij de maandagavonden. Na aanmelding ontvang je een mail van Thea.  Inschrijven via dit formulier. 

26 juli: Meditatieochtend, met begeleiding van Joost, van 10.00 – 12.00. Thema: Het goede zien. Er is dus geen vrije inloop. We hanteren dezelfde procedure als bij de maandagavonden. Na aanmelding ontvang je een mail van Thea.  Inschrijven via dit formulier. 

2 augustus: Meditatieochtend, met begeleiding van Nellie, van 10.00 – 12.00. Thema: De kracht van dankbaarheid. Er is dus geen vrije inloop. We hanteren dezelfde procedure als bij de maandagavonden. Na aanmelding ontvang je een mail van Thea.  Inschrijven via dit formulier.

9 augustus: Meditatieochtend, met begeleiding van Joost, van 10.00 – 12.00 Thema: De moeilijke persoon. Er is dus geen vrije inloop. We hanteren dezelfde procedure als bij de maandagavonden. Na aanmelding ontvang je een mail van Thea.  Inschrijven via dit formulier.